RAVINTOLA HULDA

RAVINTOLA HULDA

Ravintola Huldassa panostamme vastuullisuuteen, paikallisuuteen ja yksilöllisyyteen. Ravintolapalveluiden keskiössä on itseoikeutetusti ruoka. Monipuolinen ja hyvinvointia huomioiva ruoka- ja juomavalikoima kutsuvat nauttimaan hetkestä ja hyvästä olosta.

Lahden Konserttitalon Ravintola Huldan ravintoloitsijana toimii Food&Events Tapahtumaravintolat
Food & Events Tapahtumaravintolat on osa suomalaista ravintola-alan yritystä Restel Oy:tä. Food&Events huolehtii tilaisuutesi tarjoiluista sekä palvelusta, jolloin sinä voit keskittyä juhlimiseen ja seurusteluun sekä nauttia itsekin tunnelmasta. Tutustu meihin lisää osoitteessa www.foodandevents.fi.

Tilaamalla väliaikatarjoilun ennakkoon, pääsette nauttimaan kiireettömästä väliajasta

Tilaukset
Myyntipalvelustamme: puh. 040 646 3390.
Myyntipalvelumme on avoinna arkisin ma–pe klo 8.30–16.

Ravintola Huldan ajantasainen Oiva-raportti on luettavissa Ruokaviraston Oiva-sivuilta.

LOUNAS

 

LOUNASLISTA

Perjantai 22.10

Kasvissosekeittoa (L,G)
Rapeita broilerinfileitä (L,G), kermaista maustepippurikastiketta (L,G) , perunamuusia (L,G)ja puolukkaa (G,Veg)
Kasviskääryleitä (G,L) ,keitettyjä perunoita G,Veg) ja kermaista timjamikastiketta (G,Veg)
Paistettuja säräjuureksia (M,G,Veg)

Maanantai 25.10.

Broilerikeittoa Thaimaalaisittain (L,G)
Lindströmin pannupihvi (G,L) kermakastiketta (L,G) ja perunasosetta (L)
Bordelaisekalaa (G,Veg), perunasosetta ja tartar-kastiketta (G,L)
Voissa paahdettua ruusukaalia (G, Veg)

Tiistai 26.10.

Paahdettua syyskurpitsakeittoa, paahdettuja kurpitsansiemeniä (M,G)
Possupataa Burgundin tapaan (G,L) keitettyä perunaa (G,Veg)
Parsakaali-peruna-kidneypapucurryä (G, Veg) keitettyä riisiä (G,Veg)
Höyrytettyjä kasviksia (G,Veg)

Keskiviikko 27.10 .

Palsternakka-perunasosekeittoa (L,G)
Texmex kalapihvi (L) valkosipuli-chilimajoneesia (M,G) ja pilahviriisiä (L,G)
Kasvispyöryköitä (L,G) pilahviriisiä (G,Veg) ja valkosipuli-chilimajoneesia (G,Veg)
Paahdettua yrteillä maustetua porkkanaa (G, Veg)

Torstai 28.10.

Perinteistä hernekeittoa, savukassleria, sinappia ja hienonnettua tuoretta sipulia (M,G)
Dönerkebab kanakastiketta (L,G) keitettyä riisiä (G,Veg)
Kreikkalaisia kasvispyöryköitä (G) timjamijuureksia (G,Veg) ja kurkkuraitaa (M,Veg)
Sitruunalla maustettua porkkanaa (L,G)

Perjantai 29.10.

Lihakeittoa (M,G)
Chorizopyöryköitä (L,G), tulista paprikakastiketta (L,G) ja kermaperunoita (G)
Intialaisia kofta-pyöryköitä (G,L) rusinoilla ja kanelilla maustettua riisiä (L,G)
ja mintturaitamajoneesia (G,Veg)
Hunajapaahdettua lanttua (M,G,Veg)

 

 

Ravintola Hulda on avoinna arkisin klo 11-14

Lounaan hinta 10,70 €.

Lounaan hintaan sisältyy salaatti, pääruoka, leipä ja levite sekä kahvi / tee.

Tervetuloa turvalliselle lounaalle!

Kysy allergeeneista henkilökunnalta!

Kaikki käyttämämme lihatuotteet ovat kotimaisia.

VÄLIAIKATARJOILUT

Väliaikatarjoilut

Kantarellipiirakka 6,50€

Lohimousseleivos 8,00€

Poromousse-sulhaspiirakka 5,50€

  

Voisilmäpulla 4,50€

Suklaaleivos 7,00€

Sitruuna-raakakakku 7,50€

Kahvi, Tee 4,00 €

BonAval Brut Cava 7,00 € 12cl

Virvoitusjuoma 4,00 € 0,5l

Vesilasi 0,50 €

Lähdevesi 2,50 € 0,5l