TUTUSTU
TULEVAAN
OHJELMISTOON

OHJELMISTOSSA NYT:

Tommy Hellstenin Virtahepo makuuhuoneessa -luentokonsertti

12/03/2022

33 €
+ tilausmaksut (1,50 €  www.ticketmaster.fi)

OSTA LIPUT

ML Live Music Oy

Felix Krohn -Sali, Lahden Konserttitalo

La 12.3.2022 klo 19

Tommy Hellsten on luennoitsija, teologi, terapeutti, Ihminen tavattavissa -ohjelman perustaja ja yksi Suomen tunnetuimmista kirjailijoista. Hellsten on kirjoittanut kolmisenkymmentä kirjaa ja kiertänyt vuosikymmenten aikana ympäri maailmaa puhumassa kirjojensa aiheista.

Vuosi 2021 on Tommy Hellstenin juhlavuosi. Tommyn ensimmäisen kirjan Virtahepo olohuoneessa julkaisusta tulee kuluneeksi 30 vuotta. Jo kolmekymmentä vuotta Tommy on toiminut tuhansille suomalaisille opastajana ja sanoittajana ihmisyyden matkalla. Virtahepo olohuoneessa -klassikkoteoksen lisäksi Hellstenin tunnetuimpia teoksia ovat mm. Saat sen mistä luovut (2000), Tähän olen tullut (2016) ja Enää en pelkää (2019).

Juhlavuoden kunniaksi julkaistaan Hellstenin uusi teos Virtahepo makuuhuoneessa – Miksi rakastaa voi vain vapaudessa. Tämän teeman alla Tommy nähdään myös puhujakiertueella konserttisaleissa ja kirkoissa eri puolella Suomea.

Virtahepo makuuhuoneessa -kirjan ydinviesti on, että suhde toiseen ihmiseen on syvin inhimillinen tarpeemme. Rakkaus on – keveää, raskasta, ihanaa, kamalaa. Ja vaikka toisin haluaisimme, monesti vaikeaa.

Tommy Hellsten kirjoittaa uutuusteoksessaan rakkaudesta. Sen tosi kasvualusta voi olla vain vapaus ja erillisyys. Kuitenkin tuomme suhteeseen helposti menneisyytemme haavat, velvoitamme toista ja takerrumme häneen – silloin rakkautta kuormittaa tiedostamattomuuden virtahepo. Se estää aidon kohtaamisen, läheisyyden ja saa meidät odottamaan toiselta täydellisyyttä.

Tosi rakkaus ei vaadi, se antaa. Vasta kun kohtaan omat haavani, osaan päästää toisen vapaaksi. Vasta silloin hän voi tulla luokseni.

Luennolla mukana musiikkia luennon teemaan sopien. Muusikot Pauliina Puurila, laulu ja Minna Lintukangas, piano.

Kesto 2h 15min

[tapahtumatiedot]

Puhelinlangat laulaa -laulunäytelmä

06/05/2022

32,49 € / 30,50 € / 28 €
+ tilausmaksut (alk. 1 € www.lippu.fi)

OSTA LIPUT

Viihdeohjelmat

Felix Krohn -Sali, Lahden Konserttitalo

Pe 6.5.2022 klo 16

Eräänä päivänä itse Katri Helena on tulossa synnyinpitäjäänsä Tohmajärvelle. Katri Helenalle on päätetty nimetä katu hänen elämäntyönsä kunniaksi. Matkalla Katri Helena poikkeaa pikaisesti paikallisessa Unionin huoltamossa. Alkaa tapahtumasarja, jossa Katri Helenan ikivihreät suosikkilaulut ja elämänsä koskettavimmat kohdat siivittävät juonenkäänteitä. Samaan aikaan paikallisen huoltamon tapahtumat hämmentävät soppaa niin, että syntyy nauruhermoja kutkuttava ikimuistoinen nenäliinatkin esiin kutsuva farssikomediallinen tanssi, josta riittää muisteltavaa vielä pitkään! Musiikkinäytelmässä saamme nauttia upeista Katri-Helenan levyttämistä lauluista muun muassa Kesän lapsi, Kai laulaa saan, Mun sydämeni tänne jää, Katson autiota hiekkarantaa, Anna mulle tähtitaivas, Minne tuuli kuljettaa ym.

ROOLEISSA: Susanna Heikki, Teijo Lindström, Kalle Jussila, Katja Karisukki
MUSIIKISSA: Quattro -orkesteri
KÄSIKIRJOITUS: Katja Karisukki
OHJAUS: Tuomo Salmela
TUOTANTO: Viihdeohjelmat

Kesto n. 2 tuntia väliaikoineen

[tapahtumatiedot]

Marion: Aurinkosilmät-konserttikiertue 2022

08/10/2022
ProPromotion Oy / Hype Productions Oy

Felix Krohn -Sali, Lahden Konserttitalo

La 8.10.2022 klo 19

Marion Rung juhlistaa 60-vuotistaitelijajuhlavuottaan Aurinkosilmät-konserttisalikiertueella syksyllä 2022 (siirretty vuodelta 2021).
Konserteissa kuullaan Marionin legendaarisimmat kappaleet koko mittavan uran ajalta. Tipitii, El Bimbo, Senorita Por Favor, Eviva Espanja, Hyvästi yö ja lukuisat muut hitit tarjoillaan upeissa konserttisalipuitteissa – upean tunnelman kera.

Marion Rung osallistui iskelmälaulukilpailuun vuonna 1961 sijoittuen 2. sijalle ja levytti ensilevynsä. Vuonna 1962 Marion osallistui Suomen Euroviisukarsintoihin ja hänet valittiin edustamaan Suomea Tipitii- kappaleella. Marion edusti Suomen monissa kansainvälisissä laulukilpailuissa tämän jälkeenkin muun muassa Tom Tom Tom -kappaleella Euroviisuissa vuonna 1973 sekä voitoilla Intervision-laulukilpailuissa Puolan Sopotissa vuosina 1974 ja 1980. Marion oli 1990-luvulla yksi menestyksekkään Leidit lavalla -kiertuekonseptin laulajista. 2000-luvulla hän vastaanotti Iskelmä-Finlandia-, Emma-, Anna-Liisa- ja Kullervo Linna -palkinnot ja teki menestyksekkäät 40- ja 50-vuotiskiertueet. Nyt on syytä juhlia huikeaa 60 vuoden uraa – yhdessä!

Konsertin kesto n. 2 h 15 min, sisältää väliajan.

[tapahtumatiedot]