TUTUSTU
TULEVAAN
OHJELMISTOON

OHJELMISTOSSA NYT:

Ti-Ti Nalle -konsertti, Joulutontun tarina

23/11/2023

24,60 € / peruslippu
22,60 € / perhelippu (4 hlöä)

+ tilausmaksut alk. 1,50 € / tilaus (lippu.fi)

OSTA LIPUT!

Ti-Ti Tuotanto Oy

Lahden konserttitalo, Felix Krohn -sali, torstaina 23.11.2023 klo 18.00

Suomalaislapsia yli kolmekymmentä vuotta ihastuttanut Riita Korpela ja Ti-Ti Nalleperhe lähtevät yli 20 suomalaispaikkakuntaa kattavalle ”Joulutontun tarina” -konserttikiertueelle.

Ti-Ti Nalle, Joulutontun tarina -konsertti on musiikkiteatteria koko perheelle. Keskiössä on suomalaislapsia yli kolmenkymmentä vuotta ihastuttanut Riitta Korpela yhdessä Ti-Ti Nalleperheen kanssa. Tämän vuoden konsertissa on aivan uusi käsikirjoitus iloisine lauluineen, tansseineen unohtamatta joulun tunnelmaa Hirsimetsässä.
Konserttien lavasteilla, ääni- ja valoefekteillä luodaan visuaalinen ja satumainen oma maailmansa, mihin lasten on helppo uppoutua.
– Kaikkien maailman mullistusten keskellä tarvitaan myös iloa, nyt on hyvä hetki irtautua arjesta ja nauttia koko
perheen kesken isovanhempia unohtamatta. Odotan innolla, että pääsen Nalleperheen kanssa tarjoamaan perheille turvallisen ja viihdyttävän musiikkiteatterikokonaisuuuden. On myös aivan ihanaa, että jälleen pääsemme nallejen kanssa tapaamaan ja halailemaan yleisön kanssa esityksen jälkeen. Nyt mennään täysillä eteenpäin. Tätä on odotettu, Riitta Korpela kertoo.

JOULUTONTUN TARINA:
Nalletalossa valmistaudutaan jouluun! Ti-Ri Vauva tepsuttelee iso tutti suussaan ja yöpuku kainalossaan pitkin poikin taloa, Trioli tekee kärrynpyöriä…sataa ensilumi! Mitä ihmettä tapahtuu Nallejen kodissa? Hirsimetsässä on taikaa! Joulutonttu taapertaa nalleperheen joulun odotukseen aivan yllättäen. Miksi joulutonttu tulee juuri Ti-Ti Nallen luokse? Lähde mukaan Nalleperheen ikimuistoiseen talven juhlaan!

Kesto n. 60 min + halimiset aulassa

[tapahtumatiedot]