TUTUSTU
TULEVAAN
OHJELMISTOON

OHJELMISTOSSA NYT:

Lahden Konservatorion järjestämät tapahtumat löytyvät Conciksen sivuilta.

Tutustu myös Lahden Kulttuuripalveluiden tapahtumiin täällä.

VÄLIAIKATARJOILUT:

Varaa tarjoilut: Ihana Dessiner

Amadeus Lundberg – Romanssi-konsertti

19/04/2024

Amadeus Lundberg – Romanssi konsertti 19.4.2024 Lahden Konserttitalo SIIRTYY. Uusi päivä on SU 6.10.24 klo 15.

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uuteen päivään, jos uusi päivämäärä ei käy, voi lippurahojen palautusta hakea viimeistään 30.5.2024 osoitteessa: https://web.lippu.fi/palautus/

 

Liput ennakkoon 27,60 €, ovelta 30 €

+ tilausmaksut alk. 1,50 € / tilaus (lippu.fi)

OSTA LIPUT

Lahden Konserttitalo, Felix Krohn -sali
Pe 19.4. klo 18

Amadeus Lundberg, Tangokuningas 2009 ja Suomalaisen kevyen musiikin kestosuosikki.

Vuonna 2024 tulee kuluneeksi 15 vuotta siitä, kun Amadeus Lundberg kruunattiin tangokuninkaaksi Tangomarkkinoilla. Juhlavuoden kunniaksi järjestetään keväällä 2024 Romanssi -konserttikiertue. Konsertissa viedään kuulija herkkään tunnelmaan upeilla tulkinnoilla. Amadeus Lundberg esittää kauneimpia rakkauslauluja sekä monia ikivihreitä suomalaisia ja kansainvälisiä sävelmiä, kuten Romanssi, Solamente una Vez ja Con Te Partirò.

Romantiikka on lähellä sydäntäni ja haluan tarjota yleisölle kauniita hetkiä rakkauden äärellä. Konsertin päätyttyä huomaat, että vaikka laulu hetkeksi vaikenee, tunteet jäävät elämään”, Lundberg kertoo.

Amadeus Lundberg on julkaissut uransa aikana kaikkiaan viisi sooloalbumia. Hänet on nähty suurilla lavoilla isojen orkestereiden solistina yhtä lailla kuin pienissä ja akustisissa tilaisuuksissa. Lundbergin ohjelmistoon kuuluu erityisen paljon vanhojen suomalaisten mestarien lauluja.

Amadeus Lundbergia säestävät tässä tunnelmallisessa ja intiimissä konsertissa viulisti Lotta Marien sekä harmonikkataiteilija ja kosketinsoittaja Samuli Jokinen. Juontajana toimii sanavalmis tangoprinssi 2006 Jarno Itkonen.

Kesto: n.2 tuntia sis.väliajan

[tapahtumatiedot]

Kun ilta tummentuu

20/04/2024

Liput 35,60 €

+ tilausmaksut alk. 1,5 € / tilaus (lippu.fi)

OSTA LIPUT

Lahden Konserttitalo, Felix Krohn -sali
La 20.4. klo 15

Konsertissa kaikuvat iskelmät ja laulelmat, kotimainen kupletti ja ranskalainen chanson, oopperan ja operetin helmet ja suomalaisille rakkaat laulut Merikannosta Malmsteniin ja Junnuun. Kultainen saksofoni soi ja argentiinan tango hurmaa. Lauluja esittävät sopraano Angelika Klas ja laulaja/saksofonisti Hannu Lehtonen. Musiikkineuvos Seppo Hovi flyygelin ääressä taustoittaa lauluja taatulla taidollaan.

[tapahtumatiedot]